COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, February 13, 2018

Produk Terbaru Dari Kak Neen - KUAH SAMBAL PECAL WARISAN IPOH MALI!

Hai korang...

Hari nie Kak Neen nak share ngan korang satu produk makanan yg di import khas dari Ipoh, Perak!

Syukurr alhamdulillah... Allah bagi rezeki dekat Kak Neen utk menambah satu lagi cabang ruang berniaga di alam maya nie... dgn ade nya produk terbaru ni tidak lah bermakna produk tudung dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar akan di anak tiri kan... hehehe... insyallah tudung Naazneen Faiqa will be always be my baby.. bile ade new collections as usual Kak Neen tetap akan terus war war kan pada korang seperti biasa ya!

Ok macam kebanyakkan daripada korang mesti dah tahu kan yg Kak Neen nie memang seorang yg mempunyai selera anak kampung.. yess.. walaupun Kak Neen nie anak jati Kuala Lumpur.. tapi jiwa dan selera makan Kak Neen very the kampung.com punyer selera.. haha.. sesungguhnya darah Terengganu kiterrr yg di warisi dari keturunan arwah mak Kak Neen nie yg membuatkan Kak Neen berjiwa dan berselera sebegini kekdahnya.. well.. honestly I'm so proud of it!

Bile kawin.. dpt pulak suami orang Perak yg berketurunan darah Jawa!!! maka makin bertambah-tambah lah selera Kak Neen dgn juadah masakan orang kampung berketurunan jawa pulekkk... haihh.. sambil menaip nie pun dah dok telan ailio dok terbayang lauk pauk kampung... hahaha..

Disebabkan Kak Neen obses dgn lauk kampung.. maka dengan ini Kak Neen nak share dgn korang semua satu produk keluaran khas dari kampung halaman en.teman iaitu...

IMG_4477 copy

Kuah Sambal Pecal Warisan!

Kuah sambal pecal nie very the special okayyy!!!! Ianya datang dari air tangan ahli keluarga en.teman yg menetap di Ipoh!

YESSS.. It is a HOME MADE PRODUCT guys!

Kalau korang nak tahu produk nie di buat dan di proses di rumah tau.... ianya di tumbuk... yer Kak Neen ulang yer... ianya di TUMBUK dgn menggunakan lesung penumbuk dan bukan menggunakan mesinnnnn okayyyy... so bayangkan lah betapa asli tak asli nya kuah sambal pecal nie.!!

Kak Neen dulu dulu before kawin ngan en.teman memang tak suke makan pecal... sebab penah makan pecal yg tak sedapp!!! kuah cair.. rasa masam manis tak lengkap... rasa masinnn jerrrr.. terus tak suke makan pecal!

Sekali bile dah kawin ngan org jawa nie... keluarga mertua bagi makan sedap2 lauk jawa... salah satu lauk sedap adelah kuah sambal pecal nie... huuuwwwwaaa... terus dah jadik suke makan pecalll dah sekarangg nie!!!

IMG_4475 copy


Kuah Sambal Pecal Warisan nie memang terbaik... rasa pedas, masin, manis dan masam dia dah lengkap sgt dah.. korang tak yah susah2 nak tambah apa2 lagi dah... yg korang perlu buat just campurkan serbuk kering sambal pecal nie dengan air panas jer... Yesszzaaa.. it's sooo easy pissyyy guys..!!!  Buat korang yg bekerja... ade masa mesti ade rasa mcm malas dan tak tahu nak masak apa kan? otak dah lah penat kat tempat keje.. balik nak penatkan otak memikir nak masak lauk apa pulak petang nanti... haaa.. so kuah sambal pecal nie adelah salah satu dari idea utk menyelesaikan masalah kebuntuan korang tuu... hehehe...

Tapi waktu korang bancuh tu kan.. kene agak2 lah air nya.. kalau terlalu banyak air nanti jadik cair sgt pulak.. tak sedap nanti.. dia kene pekat2 skit.. so baru lah Umppphhh!!!

OK nie Kak Neen ade tunjukkan cara2 nak bancuh kuah sambal pecal warisan nie...



Ha... seee... senang gilerrr kan????

Korang tak yah susah2 kan diri nak buat kuah pecal nie... ehh nak buat kuah sambal pecal nie bukan senang tau... remeh nak mamposss okayyy... pasal tu lah Kak Neen nak share ngan korang semua.. kite di zaman skg nie mana ade masa nak goreng kacang.. nak tumbuk kacang bagaiii... nak menyiang cili kering... ehh... tak koser lah kan.. hahaha..

IMG_4487 copy


So korang tak yah lah nak susah-susahkan diri korang... nak makan Pecal sedappp meletooopsss kebabommmm korang beli jer serbuk kuah sambal pecal warisan nie dari Kak Neen... then korang just sit and relax to enjoy the awesome Pecal!

IMG_4491 copy


PERCAYA lahhhhhhh... KOME TAK RASA KOME TAK TAHU!!!! hahahhaa... sekali korang dah cuba.. kompomm korang akan teringat ingattttt akan kesedappann nya nanti tauuu!

Seriously Kak Neen boleh makan ratahh macam tu jer pecal nie tauuu... Kak Neen panggil menu pecal nie adelah Salad Melayu... ye lah kan pecal nie terdiri gabungan sayur2 kan.. so korang boleh pilih nak letak sayur apa dlm menu pecal kroang nanti!

IMG_4483 copy

Macam Kak Neen suke letak sengkuang, nenas, timun, pucuk ubi, tougeh dan kacang panjang... tapi kalau ikut menu sebenar makan sayur pecal nie.. dia akan ade tempe goreng, tauhu goreng dan kangkung... cuma Kak Neen nak control oil skit.. diet lah konon nya.. haha.. so tu yg tak letak tempe & tauhu goreng tuu...  macam nenas, sengkuang & timun tak perlu buat apa2... potong-potong jer then siap... macam tauge, kacang panjang dan pucuk ubi kene celur ngan air panas tau....

IMG_4480 copy


Kuah pecal nie amat sesuai utk dimakan dgn apa sahaja lauk pauk yg korang ade... ia nya adelah satu sajian side kick yg memang boleh dijadikan sebagai penambah selera... kalau korang tak rasa nak makan nasi dgn lauk pauk yg banyak.. korang ratah jer lah sayur sambal pecal nie... confirm makan tak berhenti... Kak Neen kalau buat sayur sambal pecal nie berlumba-lumba makan ngan en.teman.. haha...

Oh kalau korang nak tahu... kuah pecal nie sesuai jugak utk korang bawak gi travel tau!  sayur tak yah lah bawak dari rumah korang... sayur kat mana2 boleh beli... kalau kat overseas takde pucuk ubi.. boleh jer guna sayur green salad diaorg kat sana... kalau tak nak makan ngan sayur... kuah pecal nie boleh jugak di cicah dgn roti ataupun dgn nasi impit tau! 

So bermula dari hari nie.. korang dah boleh start order kuah sambal pecal nie dgn Kak Neen yer... oh for your info Kak Neen tak simpan stock utk kuah sambal pecal nie yer.. sebab utama kenapa Kak Neen tak simpan stock adelah kerana kite nak kekal kan tahap kesegaran (freshness) sambal pecal nie.! That's why Kak Neen buat PRE-ORDER utk produk nie..

Pendek kata korang akan dpt produk yg fresh from the oven gitew... once korang dah dpt sambal pecal nie ngan korang.. korang boleh simpan serbuk kering sambal pecal nie selama 3-6 BULAN tau!! kalau korang simpan di luar pada room temperature korang serbuk kering sambal pecal nie boleh kekal selama 3 bulan.. tapi kalau korang simpan dlm peti ais (bukan frozen), serbuk kering sambal pecal nie boleh tahan selama 6 bulan okay!

Satu lagi, make sure lepas korang dah bukak bungkusan serbuk kering kuah pecal nie korang simpan elok2 dlm bekas yg kedap udara utk mengekalkan tahap kesegaran nya yer.!

IMG_4472 copy

Kuah Sambal Pecal Warisan nie dijual dlm dua saiz tau.. yg macam kat dlm gambar nie adelah bersaiz 1kg! kalau korang nak 1/2 kg pun boleh... So harga seperti di bawah nie yer..

1KG - RM33
1/2KG - RM23

TO ORDER...
Whatsapp Kak Neen @ 019-3769459 sekarang!!!!

IMG_4499 copy
Ingat tau... KOME TAK RASA KOME TAK TAHU! so moh leh rasa dulu baru lah kome tahu.! hehehee.. 


Thursday, February 8, 2018

SOLD OUT!!!

Alhamdulillah... Kelmarin selepas Kak Neen update entry NIE yg trip Chare Neen Travel ke New Zealand pada tahun hadapan dah tinggal last 2 seats... dlm tempoh beberapa jam jerrr zaaaazzzsssss dah SOLD OUT!!!

47-IMG_2433 copy


Thank you so muchhh korangg yg sudi join trip Kak Neen nie... insyallah moga di permudahkan segala urusan perjalanan ini hendaknya..!  Haih seriously Kak Neen ngan En.Teman dah tak zabarrrrrr nak bawak korang jelajah keindahan bumi NZ tahun depan!

Tak sangka ramai jugak yg berminat nak join... semalam masih ade lagi yg Whatsapp Kak Neen tanyer if ade kekosongan utk trip ke NZ nie... but unfortunately dah sold out... huhu.. Insyallah jika ade rezeki nanti Kak Neen open lagi yer trip ke NZ nie.. bagi Kak Neen settlekan yg first trip nie dulu... hehhee...

Oh since bercerita tentang SOLD OUT nie... nak lah bagi tahu jugak lah... yg tudung ZIYA Wide Long Shawl color Silver & Olive Green dah pun SOLD OUT ok!

Ok utk tudung INARA Double Loop Instant Shawl pulak semua color masih ade lagi tapi all in very limited pieces available!  Color BEIGE adelah color yg sedang mendahului carta utk sold nampak nya... hehe.. 

Untitled

Ni one of the TESTIMONY customer yg happy donning tudung instant double loop Inara.! Sweeet jerr dia pakai Inara color Beige nie!


So utk tudung ZIYA wide long shawl... yg tinggal skg nie hanya 3 color seperti di bawah nie tau....

Wide Long Shawl - Ziya (Lilac)


Wide Long Shawl - Ziya (Dusty Pink)


Wide Long Shawl - Ziya (Blue)


Color DUSTY PINK dah tinggal last 3 pieces jer tau skg nie... so kalau korang nak better grab it fast okay!  Harga combo masih available tauu... while color LILAC and BLUE dah pun tinggal in very limited pieces!

 
ZIYA (Wide Long Shawl)
Normal Price: RM29.90/pc
Love Combo Promo: RM80 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 70 inch (Length) | 26 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*

Tudung Inara Instant Double Loop pulak...

Double Loop (Beige)

Double Loop (Peach)

Double Loop (Grey)

Double Loop (Dusty Mint)

Double Loop (Blue)

Korang boleh beli INARA nie in combo price jugak tau!

INARA (Instant Double Loop Shawl)
Normal Price: RM38.90/pc
Love Combo Promo: RM100 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 31 inch (Length) | 27 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*


Kalau korang rasa nak mixed antara ZIYA and INARA pun boleh jugak okay... harga macam kat bawah nie...


Love 3 Mixed Combo Promo:  
RM26.70/pcs for ZIYA - Wide Long Shawl
RM33.30/pcs for INARA - Instant Double Loop Shawl


TO ORDER:
Whatsapp Kak Neen at 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com 

Kalau rasa tak pandai nak gayakan tudung INARA & ZIYA.. don't worry okay.. korang boleh refer pada tutorial kat bawah nie...  insyallah lepas korang tengok video nie mesti korang akan rasa yakin nak menggayakan koleksi tudung2 nie okay! ramai dah customer Kak Neen bagi feedback nie... hehhee...



Tutorial Wide Long Shawl - ZIYA



Tutorial Double Loop Instant Shawl - INARA




Ok tu jer lah cerita tentang sold out utk hari nie.. hehehe... Korang yg mintak Kak Neen update cerita sakit Kak Neen part 2 tu sabar yer... insyallah soonnn Kak Neen akan share it here... now tengah dok draft lagi entry tu... Yes.. Yess.. I'm still working on it! huhu...








Tuesday, February 6, 2018

ONLY 2 SEATS LEFT!!!!

22-IMG_2862 copy
Woottt!!! Woooottttttttt!!!!

Alhamdulillah setakat hari ini (6 February 2018)... trip ke New Zealand bersama Chare Neen Travel pada tahun hadapan dah pun terisi seramai 8 orang! Maka dengan ini kini hanya tinggal 2 kekosongan sahaja lagi yg available utk korang yg berminat nak join utk grab this opportunity!

69-IMG_3058 copy
Sajaa nak bakorrrrr... hahahha... during trip kite nanti bakal terselit aktiviti naik kapal steam cruise nie tauuu... korang tak yah bayar apa2 dah... aktiviti nie dah termasuk dlm package yg korang dah bayar tu nanti!

76-IMG_3076 copy
aktiviti naik cruise nie menarik giler okayyy! tak caya korang boleh terjah entry Kak Neen yg INI!


26-IMG_2874 copy
Nanti kat atas kapal.. korang perlu strike satu pose maut.. en. teman akan petik camera dia sekali.. tadaaa.. korang akan dpt gambar macam nie utk di bawak pulang ke Malaysiaaaaaa! hehe....


Banner NZ

yup.. Kak Neen open slots utk korang yg berminat nak follow trip nie sebanyak 10 seats sahaja... kite akan travel dlm small scale group seramai 12 orang iaitu termasuk Kak Neen & En. Teman.!

Ade yg Whatsapp Kak Neen dan bertanyer.. "kalau sorang boleh ke nak join Kak Neen???"

Ehh... bolehhhhhh... kenapa pulakkk tak boleh!!!! hehehe... Don't worry ok! kalau korang nak tahu setakat hari nie.. dlm 8 orang tu.. kite dah ade 2 wanita yg booking secara solo.. then ade 1 pasangan girlfriend... then ade 1 pasangan husband & wife.. dan 1 pasangan mother daughter! yess.. majority nya perempuan.. but not to worry guys.. kite dah ade 2 org abammm sadooo (en.teman dan husband kepada pasangan yg follow trip nie) yg insyallah boleh jaga kite semua kat sana nanti... hehehe...

So lagi 2 seats yg masih available nie.. tak kisah siapa pun masih boleh join this trip ok... perempuan ke lelaki ke.... insyallah boleh jer join this trip! kalau korang geng member lelaki pun ok jer to join.. tak yah nak segan sgt lahhh.. nanti bile kite dah jumpa and travel as one happy family insyallah hilang lahhhh segala segan siluuu tuu... hihi...

Hari tu waktu pasangan mother daughter nak buat booking ngan Kak Neen.. serious sweet sgt bile si Ibu yg whatsapp and then call Kak Neen utk buat booking! Anak perempuan dia akan abis study dari universiti tahun depan dlm bulan June.. so tu yg lepas tu Mak dia nak bawak anak perempuan dia gi holiday ke NZ! so sweetttt kann.... dan dann time tu jugak Kak Neen terus fefelingggg macam arwah mak Kak Neen yg plan nak bawak Kak Neen pegi holiday camgitu... hehe..

Si Ibu waktu call Kak Neen bagitahu yg dia tertarik nak join trip nie sebab trip nie akan travel dlm group yg kecik.. and then trip nie travel not in backpackers style.. and dia jugak sempat berborak ngan Kak Neen... dia kata dia dah biasa survey harga package percutian nie... so pada dia harga package utk trip ke NZ Chare Neen Travel nie berpatutan utk tempoh percutian selama 10 hari... Syukur Alhamdulillah...

Oh ade jugak yg private message Kak Neen tanyer.. boleh ker kalau nak bawak baby/anak kecik join trip nie Kak Neen?? Ok ini jawapan kak Neen.. to be honest trip ke NZ nie adelah trip yg sgt2 adventure.. kite akan tak cukup tido.. kite akan terikat dgn masa perjalanan yg lamaa dan panjang sebab satu destinasi ke satu destinasi perjalanan di sana memang memakan masa yg berjam-jam lama nya.. paling minima pun 3-4 jam punyer tempoh perjalanan tauu..

so pasal tu Kak Neen tak berapa galakkan bawak baby/anak2 kecik to join this kind of trip.. bukan apa kesian dekat budak2.. diaorg mesti akan terlalu keletihan dan kepenatan dgn waktu tido yg berkurangan dan road trip yg panjang! tu belum lagi tempoh penerbangan yg makan masa berbelas jam dengan transit.. kalau kids emo.. parents apatah lagi.. sudah semestinya double emo kan... But yet itu bukan lah bermakna budak2 langsung tak boleh pegi ke NZ... boleh jer kalau nak travel ke NZ nie with babies / small kids.. tapi it would be much better utk pegi with our own family members...

Macam travel trip Kak Neen nie travel trip yg public... bile kite travel with public team.. kite tak boleh expect kite travel as much as macam kite travel dgn family members kite.. kalau kite travel with our own family senang utk kite kautimmm.. kite nak ubah schedule plan kite anytime jer kite boleh ubah ikut kesesuaian kite anak beranak.. so harap korang paham yer.. jgn ingat Kak Neen nie diskriminasi budak2 pulak tau.. a big NO ok! Insyallah nanti Kak Neen open trip to Bali... korang boleh bawak kids ok!

Ade jugak yg tanyer nak bawak parents boleh ker?? Kak Neen jawab boleh jer as long as your parents fit enough to get along with this kind of journey... fit tu maksudnya sihat lahh.. takde masalah kesihatan yg serious... insyallah boleh jer join trip ke NZ nie...

Insyallah... This trip will be such a fun trip... moga allah permudahkan segala urusan hendaknya... haih.. tak zabaarrrrr plak Kak Neen nak bawak korang ke NZ tahun depan... hehehe... :D

So siapa yg berminat nak join cepat tauuu.. tinggal hanya 2 kekosongan sahaja lagi!!!

Just whatsapp Kak Neen at 019-3769459 for booking ok...  Booking fees RM500 sahajaaaa... lepas pada tu korang boleh buat installment payment okay!


*********************

P/S:


Korang boleh baca Testimoni tudung ZIYA & INARA kat SINI ya!

Kalau korang tak pandai pakai tudung ZIYA & INARA.. jgn risau.. korang boleh refer pada tutorial yg Kak Neen buat seperti di bawah nie ya...

Korang kalau dah tengok tutorial nie confirm korangg akan rasa confident nak pakai tudung ZIYA and INARA nie... ramai dah customer Kak Neen bagi feedback camgini...

"Kak Neen.. lepas tengok tutorial Kak Neen.. terus kite rasa confident nak pakai shawl.. nie first time kite cuba pakai shawl tau.. tengok Kak Neen pakai senangg jerr.. so kite pun try la... eh betol lah.. senanggg jer pakai ZIYA Wide Long Shawl Kak Neen nih..."

"Instant Double Loop Kak Neen memang ohsem.. dua kali sarung jerr terus dah cantik terletak.. TQ kak neen buat tudung instant gorjes camgini..."

Hah.. gituuu katanya.. kalau korang tak percaya.. tonton lah video tutorial nie nie ya... 



Tutorial Wide Long Shawl - ZIYA



Tutorial Double Loop Instant Shawl - INARA


Wide Long Shawl - Ziya (Lilac)





Wide Long Shawl - Ziya (Dusty Pink)


Wide Long Shawl - Ziya (Blue)


ZIYA (Wide Long Shawl)
Normal Price: RM29.90/pc
Love Combo Promo: RM80 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 70 inch (Length) | 26 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*



Double Loop (Peach)



Double Loop (Grey)



Double Loop (Dusty Mint)



Double Loop (Blue)



Double Loop (Beige)

INARA (Instant Double Loop Shawl)
Normal Price: RM38.90/pc
Love Combo Promo: RM100 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 31 inch (Length) | 27 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*


Love 3 Mixed Combo Promo:  
RM26.70/pcs for ZIYA - Wide Long Shawl
RM33.30/pcs for INARA - Instant Double Loop Shawl


TO ORDER:
Whatsapp Kak Neen at 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com 


Cepat you ollz.. jgn fikir2 lagi kalau dah berkenan ngan koleksi tudung terbaru dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie... as yg korang tahu.. kesemua koleksi Kak Neen.. once dah sold out... ianya tidak akan di restock lagi dah.. ingat yer.. restock is not available at Naazneen Faiqa by NeenaAnuar... hehehe.. so siapa cepat dia dapat ok! 

Love... Kak Neen!

Friday, January 26, 2018

CHARE NEEN TRAVEL: Jom Ikut Kak Neen Travel ke New Zealand Jom!

Sabar yer korang.. nanti Kak Neen sambung Part 2 Kisah Sakit Kak Neen nie... sian korang bersemangat membaca end up bersambung pulak kan... hehehe... alahh.. sorry lah.. bukan Kak Neen saja nak buat episod sambungan... udah cerita nya panjang bebenor.. pastu nak kene recall pulak balik segala tok nenek kronologi sakit nya yg dah setahun berlalu bukan senang tau... byk sgt memori sakit... so memang take time utk recall memori2 nie semua balik... heehhe...

Ok, hari nie nak update pasal CHARE NEEN TRAVEL! Siapa yg follow FB & IG Kak Neen mesti dah tahu dah tentang project terbaru dari Kak Neen nie... kat blog hari nie baru ade masa nak gebang... hahaha...

Bagi yg tak tahu apakah itew Chare Neen Travel... ok meh sini nak bagi tahu... Chare Neen Travel nie adelah satu projek travel trip bersama-sama dgn Kak Neen! Chare tu bermaksud Cara.... Yer... disebabkan Kak Neen adelah mak pengetua utk trip2 yg Kak Neen plan kan nie.. maka trip yg di rancang adelah mengikut Chare (cara) Kak Neen lah yer.. haha..

Tapi korang jgn lah takot pulak bile dah sebut as Chare (cara) Kak Neen... tetiba pulak korang rasa trip2 yg Kak Neen plan nie mesti mahal ala2 Rich and Famous punyer style... hehehe... relaxxx guys... Kak Neen paham.. bile kite buat trip macam nie yg melibatkan ramai pihak.. Kak Neen tak boleh lah nak buat trip Chare Neen Travel nie seratus peratus macam Kak Neen travel berdua ngan en.teman!

Contoh nya.. kalau pegi berdua ngan en.teman, Kak Neen stay dekat bilik yg ade private pool villa... Kak Neen pegi buat aktiviti yg expensive skit... tapi kalau pegi dgn Chare Neen Travel nie, of coz Kak Neen tak boleh lah nak plan to stay dekat private pool villa ataupun buat aktiviti yg mahal2 sebab obviously bile kite pegi secara berdua kite boleh lah penuhi kehendak kite yg nak kan percutian ala2 rich and famous gitu kannn.. bile kite pergi reramai camgini.. kite kene fikir kan poket semua org..! Maybe ade sesetengah org yg ade extra budget.. but yet maybe ade sesetengah org yg budget dia sedang2 saja...

So di pendekkan cerita... Chare Neen Travel nie bukan lah satu percutian backpackers and yet bukan lah satu percutian yg rich and famous..! Percutian Chare Neen Travel nie adelah percutian yg sedanggg sedanggg sajaaa.... hihi...

Kak Neen memang bukan sejenis backpackers traveler.. setiap percutian yg Kak Neen arrange amat mementingkan keselesaan dan ketenangan... so utk Chare Neen Travel Kak Neen masih mengekalkan konsep travel dlm keadaan yg selesa dan tenang.. Lagi satu Trip Chare Neen Travel bukan berkonsep kan macam travel agent tau... No.. Noo.... Nooooo... setiap trip yg Kak Neen arrange hanya 10 orang jer yg Kak Neen open utk follow... Kite akan travel dlm small group which akan jadi like 1 happy family!

So utk 1st trip dari Chare Neen Travel... last week Kak Neen dah pun open trip utk ke New Zealand!

Banner NZ

CHARE NEEN TRAVEL - NEW ZEALAND

Date: 10D/9N @ September 2019 (musim bunga - musim yg cantik tertarik menarik dabomb!!!)

Group Pax: 10 person ONLY!


Route Trip: Christchurch - Glentunnel - Lake Tekapo - Lake Pukaki - Te Anau - Milford Sound - Queenstown - Christchurch


Price: start from RM7,999*/pax (includes air fare*, meals, transportation + fuel, accommodation, travel insurance, 4 entrance fees, basic photo by En. Teman)

*price may varies due to currency exchange*


INSTALLMENT IS AVAILABLE!!!


INSTALLMENT IS AVAILABLE!!!


INSTALLMENT IS AVAILABLE!!!


WHATSAPP - 0193769459 Kak Neen


Alhamdulillah... dlm masa seminggu dah ade 5 orang yg dah pun bayar booking fees sebanyak RM500/pax utk join trip ke NZ nie.!

Insyallah kite akan cover south island New Zealand pada bulan Sept tahun hadapan! actually my original plan nak buat dlm tahun nie trip nie.. tapi ramai sgt yg mintak Kak Neen tunda ke tahun hadapan sebab katanya tahun nie budget diaorg dah slot in for other trip.. so tak sempat lah nak kumpul duit utk ke NZ nie pulak... baiklah... maka Kak Neen pun tunda lah trip NZ nie ke tahun 2019.. starts from now, sempat lah siapa yg nak join tu kumpul duit dari sekarang kan... hehee....

Kak Neen dpt banyakkkkk sgt response yg minat nak join trip nie waktu mula2 Kak Neen war war kan tentang trip nie... waktu tu Kak Neen belum war war kan tentang budget ke NZ nie secara openly lagi lah... bile harga dah di war war kann... Kak Neen paham... ramai yg memang teringin sgt nak pegi ke NZ.. tapi bile tengok harga pakej.. memang kene fikir patploh kali jugak lah kan... hehe.. takpe Kak Neen sg2 memahami...

Ok bile dah mention pasal harga nie.. meh lah nak mengomel skit pasal harga nie! maybe ade yg tak tahu that tiket nak ke South Island New Zealand memang mahal guys.. ingat tau.. kite pegi South Island.. bukan North Island tau... kalau nak ke North Island maybe boleh dpt harga tiket murah skit sebab ade Air Asia kan... nie kite nak ke South Island.. tempat yang Kak Neen pegi dulu NIE... tempat yg cantik2 ya amaatt tuu which kite tak jumpa di North Island... Kalau kite naik flight AA nak ke Auckland which located at North Island... kite still kene transit dulu di situ then kene beli lagi satu flight tiket lagi utk kite ke Christchurch pulak which is the south island journey begins!

So flight tiket utk ke South Island jer dah boleh mencecah in between RM3.5k - RM4k per person tauuuu! haa.. jgn ingat murah yerr... flight tiket yg mahal sebenarnyaa nak ke NZ nie.. yes tak di nafikan terkadang flight tiket nak ke Paris ataupun London memang boleh dpt lebih murahhhh berbanding nak ke NZ! tapi perlu di ingatkannn... keindahan di NZ tidak terdapat di Paris ataupun London yerrrr korang... heheh...

Harga nie memang sesuatu yg sgt subjective sebenarnya.... kite jgn hanya menilai pada berapa harga yg di tawarkan.. tapi kite kene bijak menilai apakah yg kite dpt disebalik harga pakej yg di tawarkan! Paham tak??? ok tak paham takpe.. meh Kak Neen bagi contoh yg paling simple..

Contoh 1:

Trip ke New Zealand selama 7 hari 8 malam tidak boleh di samakan ataupun di banding kan dgn percutian yg memakan masa selama 12 hari 11 malam.. dah tentu2 pakej yg 12 hari lebih mahal dari 7 hari sebab lagi lama kite bercuti lagi banyak kos yg kite perlu keluarkan...

Contoh 2:

Trip ke New Zealand tidak boleh di banding kan dengan trip ke Eropah.. kerana setiap pengalaman kite bercuti di NZ tidakkan akan pernah sama dgn pengalaman bercuti di Eropah! ketahui lah pengalaman bercuti di South Island NZ adelah satu pengalaman yg tidak akan boleh korang banding kan dgn mana2 tempat percutian yg lain di muka bumi nie!

Contoh 3:

Pakej yg dah masuk charge utk meals dan entrance fees ke beberapa tempat lawatan sama sekali tidak boleh di bandingkan dgn pakej yg tidak menawarkan meals dan entrance fees!

So harap korang dah paham skit tentang harga sesuatu pakej yg di tawarkan yer... in other words korang kene study bile korang nak beli sesuatu pakej.. ini Kak Neen ckp bukan utk pakej yg Kak Neen tawarkan nie jer tau... ini adelah general info yg perlu korang tahu.. jangan ade sikap tengok murah jer terussss rasa excited nak belii... padahal di sebalik harga murah tuuuu banyak lagi hiding cost yg korang perlu amik tahu dan selidik!

Kalau ade pakej harga mahal sgtt pulak.. jgn lah teruss nak kecamm kata mahall.. kite kene tengok apa yg dia offer.. kalau pakej tu offer naik flight duduk kat business class.. tido kat hotel bertaraf 5 bintang... eh harus lah pakej dia mahal kann... heheh...

So pendek kata.. carik lah pakej yg pada harga yg berpatutan... kite sendiri yg perlu menilai berpatutan atau pun tidak sesuatu pakej yg di tawarkan tuuu... kalau kite rasa sesuai ngan poket kite.... then kite boleh proceed... yg paling penting kite kene ade ilmu jugak dlm membuat penilaian... susah tau kalau takde ilmu tapi nak buat penilaian..

Ilmu tu bukan bermaksud kene baca buku ke apa.. tapi org kata ade lah sedikit logik akal yg perlu kite gunakan dlm membuat penilaian... kalau kite tak tahu di manakah NZ nie... cuba kite google.. jauh mana NZ nie dlm peta dunia... jarak perjalanan dia berapa jauh.. jgn ingat dekat yer korang... perjalanan ke NZ makan berbelas jamm tau just like kite pegi ke Europe jugak tau...

Ok berbalik pada trip Chare Neen Travel yg insyallah bakal menjejakkan kaki ke NZ pada tahun depan... as for now hanya tinggal 5 seat jer lagi yg available utk korang grab... so siapa yg berminat tu cecepat Whatsapp Kak Neen at 019-3769459 ok!

Jangan risau.. Kak Neen terima bayaran secara installment! korang yg join trip nie sgt2 beruntung tauuu... sebab korang akan dpt koleksi gambar2 ohsemmm dari air tangan En.Teman... haaa.... tak nak ker koranggg???? hahahaha...

Rugi tauuu pegi jalan jejauhhhh.. bayar pakej mahal2.. tapi takde bawak balik gambar2 super ohsem utk dijadikkan kenang kenangan.... serious rugii weiii....

Ade yg wassup Kak Neen tanyer.. dia kata dia nak join trip nie.. tapi dia single jer.. takde member ataupun couple... so boleh ker join trip nie??

BOLEHHH!!!

Don't worry okayy... nanti Kak Neen akan arrange kan accommodation kite semua accordingly... korang jgn risau... insyallah segala nya will be in syariah compliance! nanti bile kat NZ kite semua akan travel as one happy family... dari tak kenal jadik kenal.. dari segan confirm jadik takde lagi segan siluuu.. hehhee..

So ingat tau.. skg hanya tinggal 5 seats jer yg available.!!!

Siapa cepat dia dapattttt!!! 

Oh btw, Kak Neen plan macam nak open trip ke Bali this year... siapa nak ikutttttt????  Jommmmm!!    

*********************

P/S:


Korang boleh baca Testimoni tudung ZIYA & INARA kat SINI ya!

Kalau korang tak pandai pakai tudung ZIYA & INARA.. jgn risau.. korang boleh refer pada tutorial yg Kak Neen buat seperti di bawah nie ya...

Korang kalau dah tengok tutorial nie confirm korangg akan rasa confident nak pakai tudung ZIYA and INARA nie... ramai dah customer Kak Neen bagi feedback camgini...

"Kak Neen.. lepas tengok tutorial Kak Neen.. terus kite rasa confident nak pakai shawl.. nie first time kite cuba pakai shawl tau.. tengok Kak Neen pakai senangg jerr.. so kite pun try la... eh betol lah.. senanggg jer pakai ZIYA Wide Long Shawl Kak Neen nih..."

"Instant Double Loop Kak Neen memang ohsem.. dua kali sarung jerr terus dah cantik terletak.. TQ kak neen buat tudung instant gorjes camgini..."

Hah.. gituuu katanya.. kalau korang tak percaya.. tonton lah video tutorial nie nie ya... 



Tutorial Wide Long Shawl - ZIYA



Tutorial Double Loop Instant Shawl - INARA


Wide Long Shawl - Ziya (Lilac)


Wide Long Shawl - Ziya (Silver)




Wide Long Shawl - Ziya (Dusty Pink)


Wide Long Shawl - Ziya (Blue)


ZIYA (Wide Long Shawl)
Normal Price: RM29.90/pc
Love Combo Promo: RM80 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 70 inch (Length) | 26 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*



Double Loop (Peach)



Double Loop (Grey)



Double Loop (Dusty Mint)



Double Loop (Blue)



Double Loop (Beige)

INARA (Instant Double Loop Shawl)
Normal Price: RM38.90/pc
Love Combo Promo: RM100 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 31 inch (Length) | 27 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*


Love 3 Mixed Combo Promo:  
RM26.70/pcs for ZIYA - Wide Long Shawl
RM33.30/pcs for INARA - Instant Double Loop Shawl


TO ORDER:
Whatsapp Kak Neen at 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com 


Cepat you ollz.. jgn fikir2 lagi kalau dah berkenan ngan koleksi tudung terbaru dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie... as yg korang tahu.. kesemua koleksi Kak Neen.. once dah sold out... ianya tidak akan di restock lagi dah.. ingat yer.. restock is not available at Naazneen Faiqa by NeenaAnuar... hehehe.. so siapa cepat dia dapat ok! 

Love... Kak Neen!




Friday, January 19, 2018

SAKIT - Setahun Dah Buat Operation (Part 1)

Semalam.... 18 January... genap setahun dah Kak Neen buat operation di Pantai Medical Centre Bangsar...

Operation apa?

Ok meh nak citer..

To be honest.. aku tak tahu nak mula cerita penyakit yg aku hadapi nie dari mana sebenarnya.!

apa yg boleh aku katakan.. aku telah melalui satu fasa pengalaman hidup yg sgt2 menguji kekuatan daya mental dan fizikal aku!

memang benar.. Allah tidak akan menduga seseorang insan itu diluar kemampuannya! walaupun hakikatnya kite sedar ade insan lain lagi teruk dugaan dan cabaran yg mereka hadapi dlm perjalanan hidup mereka.. tapi percaya lah.. sebagai manusia yg sgt lemah sifatnya.. bile kite diuji pada tahap paling tertinggi dlm hidup kite.. di waktu itu kite merasakan dunia ini gelap seketika..!

Untitled


Yes.. itu lah yg aku hadapi.! siapa yg follow IG & FB aku.. tahu lah berapa kerap aku update about my visit to hospital since 2016.. ulang alik non stop.. in fact sampai satu tahap aku rasa sampai nak give pun ade sebenarnya! huhuhu..

Ok macam mana nak mulakan cerita nie....

Eerrrrmmm.... jap eh..

Nak kene recall balik semua sejarahhh penyakit aku nih hah... hahahahaha..

Actually penyakit aku nie susah giler nak detect! sejak awal terasa tak sihat nie, dah macam2 doktor dah aku jumpa.. tapi pengakhirannyaaa jauh panggang dari apiiii utk dpt tahu apakah penyakit aku yg sebenar! But now alhamdulillah... semua penyakit yg aku hidapi tu dah pun dapat dikenal pasti!

So hari nie aku akan ceritakan kronologi penyakit yg aku hadapi ni...

Semuanya bermula sejak penghujung tahun 2015.. dlm bulan November... just a week before aku pegi bercuti di The Kayon Ubud Bali..

November 2015 - Terasa sakit sangat kat bahagian leher... Waktu nie aku memang ingat yg aku tersalah bantal sampai tegang urat leher segala.. lepas berurut.. makan ubat urat dan ubat muscle pain.. lepas makan ubat then hilang lah kejap sakit nya utk beberapa hari.. but unfortunately after few days.. sakit tu ade lagi.. tapi masih boleh di tahan sakit nya!

Pada hari aku travel ke Bali, aku memang rasa tak sihat... aku masih rasa sakit di bahagian leher.. rasa salah urat tu tak hilang.. aku cuba bertahan jer dgn makan ubat pain killer... tak cukup dgn rasa salah urat kat leher tu.. sepanjang kat Bali nie, aku kene migraine attacked yg super duper teruk jugak.. time tu siap rasa pakej nak muntah semua ade sbb migraine teruk sgt2... to be honest percutian aku ke Bali time tu memang tak enjoyyy langsung sbb aku tak sihat.. tapi aku paksa diri utk pura2 nampak sihat...

Aku memang dah siap2 bawak ubat migraine and pain killers waktu travel ke Bali time tu.. tapi aku tahu something is not right with me bile aku dah makan segala macam ubat time tu.. but end up sakit kepala dan sakit leher aku tu hilang sekejapp jer.. itu pun lepas aku tido for few hours.. selalunya bile aku kene migraine kalau aku amik ubat migraine memang aku akan rasa legaaa after few hours and I'll be back to normal.. but not this time!!

Sakit kali nie memang kuat giler2.. tu yg sampai ke tahap aku ade rasa nak muntahhhh ... but alhamudulillah aku tak muntah coz aku cuba tahan dan bertahan... Waktu kat The Kayon tu kan aku ade buat SPA massage... dgn harapan sakit2 tu semua hilang.. but sad to sayyyy... sakit tu tetap ade dan tak hilang pun! memang time tu aku dah rasa tak sedap sgt dah.. tertanya tanyer jugak dah kenapa ngan aku nie??? selalu kalau ade rasa salah urat kat mana2 bahagian badan nie.. kalau aku berurut.. mesti lepas tu aku rasa lega dan takde rasa sakit2 lagi dah!

Nasib baik lah percutian di Bali time tu just for 3 Days 2 Nights jer.. so mampu lah aku bertahan ngan rasa sakit tu utk beberapa hari tu jer.. bile balik jer KL.. selang dua hari aku pun period.. ok at this point aku suspek maybe aku migraine teruk tu sebab nak period lah kot.. but unfortunately lepas dah abis period.. setiap pagi aku bangun pagi aku akan rasa tak sihat... setiap hari aku rasa sakit kat bahagian leher!

Dalam pada cuba bertahan dgn rasa sakit salah urat di leher.. at the same time aku kene sinus attack yg agak teruk.. hidung dan tekak aku blocking giler2... aku sampai ke tahap kene serangan sesak napasss okk... :(

Untitled


5 Dec 2015 - aku jumpa my ENT specialist! Bile dia masukkan skop camera melalui lobang hidung aku nie, doktor ckp ade lah mulukus2 sinus.. so dia pun bagi set ubat nie!

Untitled


Selambakk ubatttt nyaa.!! So lepas amik ubat nie for few days... memang aku rasa agak sihattt... sakit kat bahagian leher tu macam dah hilang tauu.. so aku pun terus ingat yg maybe disebabkan sinus aku yg dah teruk tu dah membuatkan aku ade infections kat kerongkong ke apa.. so tu yg ade komplikasi sakit leher lah apa lah!

Sepanjang bulan January sampai February 2016 aku rasa ok skit,.. on and off bile rasa macam leher aku blocking.. aku amik ubat sinus... then aku rasa sihat balikk..

Untitled


5 March 2016 - aku kene demam denggi... fuhh.. demam denggi nie boleh tahannn hazabnya... ok aku dah penah cerita pasal demam denggi nie last yer.. korang boleh baca kisah penuh nya di SINI...

Lepas kene demam denggi tu.. apa yg boleh aku katakan level kesihatan aku masih belum pulih sepenuhnya.! pada hujung bulan April aku pegi bercuti ke Swiss pun aku bawak bekalan ubat secukupnya... alhamdulillah lah sepanjang aku bercuti kat Swiss time tu, aku tak kene serangan sinus or sakit salah urat yg teruk macam aku pegi Bali tuu.. adelah dlm sehari dua tu again aku rasa macam salah urat kat bahagian leher dan belakang belikat.. so that time aku amik jer pain killer.. and it works for me la that time!

Lepas balik dari Swiss.. start bulan Mei sampai lah ke bulan August 2016... in between the time aku masih rasa kurang sihat... sakit yg sama tetap wujud! in fact ade penambahan simptom-simptom penyakit baru pulakk... huuwwwaaaa... time nie memang stress level dah makin memuncak dahh.. sebab setiap hari bangun pagi rasa tak sihat... masih rasa tegang urat leher... masih rasa blocking di bahagian kerongkong.. masih ade rasa sakit di bahagian belakang belikat.. and at one point pada satu hari tu waktu tengah tido malam.. tangan kanan aku kebasss... terasa electric shoot waktu tengah tido.!!! memang terus terjaga... and susah nak tido dah lepas tu!

Bile pegi keje... aku tak boleh letak tangan atas meja workstation lama-lama... aku dah sampai ke tahap tak boleh menaip.... so how laaa nak kerja macam nie??? dah lah keje aku banyak guna mouse and keyboard.. memang 8 jam keje nya mengadap computer jer.. so memang stress tahap babun bile ko tak leh nak buat keje and have to bare with the endless pain!

Aku mula tak senang duduk dah.. mula lah cuba carik punca penyakit nie datangnya dari mana.. aku start google... sakit yg berkaitan dgn kebas tangan... bile google biasalah mcm2 istilah yg keluar... antara punca adelah penyakit carpel tunnel syndrome! Carpel Tunnel syndrome nie memang famous utk org yg bekerja 8 hours depan computer... korang boleh google penyakit nie.. aku malas nak elaborate kat sini... tapi bile aku google.. memang aku ade simptom2 penyakit carpel tunnel nie..

So pegi jumpa panel doktor.. aku ckp yg aku dah tak leh tahan dgn tangan ni sbb always kebas.. aku ckp lah maybe aku ade syndrome carpel tunnel kot.. tapi doktor ckp dia rasa bukan.. sebab kalau kene carpel tunnel dia kata aku takkan boleh pegang barang langsung and aku akan terlepas apa sahaja yg aku pegang kat tangan.. since aku kebas2.. so dia bagi refer pada neurosurgeon utk check my nerve... takot ade urat yg terhimpit dgn tulang spine so ini jugak boleh memberi implikasi kepada kebas tangan..

Untitled


29 August 2016 - aku jumpa neurosurgeon dekat Gleneagles hospital... dia suruh aku buat MRI for neck.. fuuh.... mencabar betol buat MRI kali nie.. tak penah lagi aku rasa gelisah dan panik melampau.... 2 kali aku tekan butang mintak berhentikan scan sbb aku panik tahap babun... huuwaaa... dah kenapa dgn aku nie?? walhal before this bukan nya aku tak penah masuk machine gabakk memekakkk tu tuk buat MRI.. but dunno why laa.. this time aku memang panik ya amatt..

Dada aku ni rasa macam nak pecahhhh... tetiba kene serangan panic attack waktu tengah buat MRI tu... tu yg terpaksa tekan loceng utk berhenti kan scanned.. end up aku tutup mata... istighfar banyak2.. buat buat macam nak tido.. then akhirnya alhamdulillah aku berjaya jugak buat neck MRI tuu.! pHewww....

Hasil dari ujian MRI nie, doktor neuro surgeon aku ckp tulang spine aku ok... takde apa2 masalah langsungg... so dia pun hairan... macam mana aku boleh rasa kebas2 kat bahagian tangan tu... end up dia berpendapat maybe aku ade masalah ngan muscle pain... so dia bagi ubat legakan muscle!

Huuwwwaa... time nie memang dah rasa makin streesssss dan annoying sgt2 dah sebenarnya... lepas makan ubat muscle pain yg doktor neuro nie bagi.. masalah yg sama masih kekal dok ade kat badan aku nie... apa lahhhhhhh masalah aku nie sebenarnyaaa!!!

Time nie mental stress aku makin memuncakkk dahh... dgn nak tahan sakit... dgn otak dok ligat fikir apa lagi masalah aku nie sebenarnya... dah jumpa doktor ENT.. dah jumpa doktor Neuro... dah jumpa makan segala mak nenek ubat... tapi rasa sakit kat bahagian leher nie tetap tak hilang2.. setiap hari rasa tegang urat leher... setiap hari sakit kat bahagian belakang belikat kat belah tangan kanan... selang berapa hari akan ade rasa kebas2 di jari jemari tangan kanan... yessss.. semua sakit nie timbul dan wujud di bahagian sebelah kanan sahaja!!!

Dua bulan jugak aku lalui hari2 yg sgt stresssss.. mental tak tenang sebab dok tercarik carik apakah penyakit yg dah menyinggah kat dlm diri nie... at the same time setiap hari jugak cuba bertahan menahan sakit yg wujud.. memang hidup aku sgt2 tak tenang dan kusut time tuh!!

Dlm bulan October 2016... aku pegi jumpa doktor Orthopedic pulakkkkkk... see.. giler tak gilerr.. abis semua doktor aku pegi jumpa... hahahhaa...

Eh ok lah... Kak Neen stop kat sini dulu utk entry nie yer... ade keje skit nie.. Kite sambung cerita sakit nie in next entry ok... terpaksa buat part by part entry sakit nie sebab panjang cerita kronologi nyaa... hahhaa... bukan apa... I need to keep all these memories accordingly kat sini supaya Kak Neen ade record simpanan memori Kak Neen sendiri.. esok2 kalau nak refer tentang sejarah sakit nie senang lah skit... hehhee..

Next entry korang kene follow and baca tau sebab dlm entry tu lah Kak Neen akan reveal apakah penyakit Kak Neen iteww... penyakit yg wajib orang perempuan tahuuuuu... penting sgt2.. kalau korang dpt petanda petanda yg macam kak neen dpt nie... so korang dah tahu dah apa nak buat nanti...

*********************

P/S:

Korang boleh baca Testimoni tudung ZIYA & INARA kat SINI ya!

Kalau korang tak pandai pakai tudung ZIYA & INARA.. jgn risau.. korang boleh refer pada tutorial yg Kak Neen buat seperti di bawah nie ya...

Korang kalau dah tengok tutorial nie confirm korangg akan rasa confident nak pakai tudung ZIYA and INARA nie... ramai dah customer Kak Neen bagi feedback camgini...

"Kak Neen.. lepas tengok tutorial Kak Neen.. terus kite rasa confident nak pakai shawl.. nie first time kite cuba pakai shawl tau.. tengok Kak Neen pakai senangg jerr.. so kite pun try la... eh betol lah.. senanggg jer pakai ZIYA Wide Long Shawl Kak Neen nih..."

"Instant Double Loop Kak Neen memang ohsem.. dua kali sarung jerr terus dah cantik terletak.. TQ kak neen buat tudung instant gorjes camgini..."

Hah.. gituuu katanya.. kalau korang tak percaya.. tonton lah video tutorial nie nie ya... 



Tutorial Wide Long Shawl - ZIYA



Tutorial Double Loop Instant Shawl - INARA


Wide Long Shawl - Ziya (Lilac)


Wide Long Shawl - Ziya (Silver)




Wide Long Shawl - Ziya (Dusty Pink)


Wide Long Shawl - Ziya (Blue)


ZIYA (Wide Long Shawl)
Normal Price: RM29.90/pc
Love Combo Promo: RM80 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 70 inch (Length) | 26 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*



Double Loop (Peach)



Double Loop (Grey)



Double Loop (Dusty Mint)



Double Loop (Blue)



Double Loop (Beige)

INARA (Instant Double Loop Shawl)
Normal Price: RM38.90/pc
Love Combo Promo: RM100 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 31 inch (Length) | 27 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*


Love 3 Mixed Combo Promo:  
RM26.70/pcs for ZIYA - Wide Long Shawl
RM33.30/pcs for INARA - Instant Double Loop Shawl


TO ORDER:
Whatsapp Kak Neen at 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com 


Cepat you ollz.. jgn fikir2 lagi kalau dah berkenan ngan koleksi tudung terbaru dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie... as yg korang tahu.. kesemua koleksi Kak Neen.. once dah sold out... ianya tidak akan di restock lagi dah.. ingat yer.. restock is not available at Naazneen Faiqa by NeenaAnuar... hehehe.. so siapa cepat dia dapat ok! 

Love... Kak Neen!





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails